Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z pasztetową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 0,5 kg
jaja 2 szt
woda 1 (bardzo ciepła)

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z pasztetową

1. z mąki, jajek i wody zagnieść ciasto, cienko rozwałkować, wykroić kółka,
2. na każda porcję dawać po trochę (ok łyżeczki) pasztetowej, skleić ciasto, wrzucać do gotującej się wody (osolonej).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak