Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler z pastą z papryki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 4
masło 5 dag
papryka czerwona 2 dag
cebula 1
sól
pieprz
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Seler z pastą z papryki

Twaróg przetrzeć przez sito, wymieszać z masłem, papryką, drobno roztartą cebulą, solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą dekoracyjnie szprycować kawałki łodyg selera. Każdą porcję dekorować czerwona papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 12.10.2011 12:27
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak