Sposób przygotowania

Do miski włozyc pokruszoną czekoladę. Miskę wstawic do garnka z gotującą się wodą, mieszac, aż czekolada się rozpuści i dodac pokruszone herbatnik, dokładnie wymieszac
W rondelku rozpuść masło z miodem i dodac czekoladowa mase, delikatnie wymieszac
Wyłozyc do foremki wylozonej folia- ugnieć delikatnie masę i odstawić do lodówki na 1,5 godz. Ciasto pokroic w kawałki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    mega słodkie ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajniutkie a LIONY moje ulubione
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    sama słodycz
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pomysłowe, muszę takie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pomyslowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    super domowy baton :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !