Sposób przygotowania

Masło i krówki rozpuszczamy w kąpieli wodnej,żeby sie nie przypaliły,dodajemy ryż prażony(preparowany)i mieszamy.Z powstalej masy lepimy kulki i schladzamy je w lodówce.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne...często dawniej to robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pychotki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam, dodać do tego trochę bakalii...
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    mmm pychota...... moja mama kiedyś je robiła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomitość, tylko to robić.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    o nigdy nie robilam czego? takiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    lubię je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !