Sposób przygotowania

Banany starannie umyc i dokładnie osuszyc. Nie obierac ze skórki! Przekroic banany na pół tak, by powstały podłużne talerzyki wypełnione bananowym miąższem. Z owoców (ale nie ze skórki) odciac szkodliwe końcówki. Skropic skórkę sokiem z cytryny (dzięki temu nie będzie ciemniała).Wymieszac serek waniliowy z cynamonem, śmietanką i cukrem pudrem. Dodac sok z cytryny.Przygotowaną masą napełnic szprycę cukierniczą i wycisnac krem na banany. Posypac deser rodzynkami i czekoladą startą na tarce. Schłodzic w lodówce przez 15 minut
.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    a to coś dla moich dzieci, bardzo lubią pojedyncze składniki a całość musi wyglądać rewelacyjnie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pomysłowy deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !