Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane bułki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 4 szt
masło 1 szczpyta
jaja 1 szt
parówki 1 szt
ketchup 1 szczypta
natka pietruszki 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane bułki

1. jaja ugotować na twardo, pokroić w kostkę i posolić
2. parówki obrać pokroić w plasterki podusić w ketchupie, gdy sos zacznie gęstnieć dodać jajo.
3. bułki przekroić wyjąć środek posmarować w środku masłem z odrobiną soli
4. napełniać gorącym nadzieniem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak