Sposób przygotowania

3 litry wody zagotować z kostkami rosołowymi,pory pokroić zeszklic na maśle.pieczaki pokroić w plasterki.Pory,pieczarki i pokrojone ziemniaki w kostke dodac do zupy.Do mielonego mięsa dodać fix przyrządzić jak kotlety.Nie dodawać bułki.Fomować malutkie pulpeciki i wkładać do zupy.Gotować pół godziny.Przyprawić maggi i śmietaną.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    podoba mi się ,muszę też taką zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis, super zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna taka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !