Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło, wbijać powoli jajka blisko siebie, tak aby się za bardzo nie rozlewały. Żółtka posypać przyprawą Kucharek. Smażyć tak długo aż białka się zetną, żółtka powinny zostać płynne. Podawać z ziemniakami i kefirem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię jajka sadzone
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    urocze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię w piątek na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ależ piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !