Sposób przygotowania

Budynie przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozłożyć do 5 szklanek po ok. 2 łyżki. Następnie na budyń wyłożyć ok. 1 łyżkę powideł, znów budyń (2 łyżki), powidła.
Przybrać bitą śmietaną. Wierzch można udekorować czekoladową posypką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    prosty i pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Niezwykle smakowicie się prezentuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    bardzo dobre, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda bosko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !