Sposób przygotowania

Jabłka oskrobać ze skórki i pokroić drobno. Zmiksować na mus razem z wiórkami kokosowymi oraz jogurtem bałkańskim. Posłodzić do smaku. Dolać Malibu. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie. Schłodzić i dolać do kremu. Ubić śmietankę dołożyć do masy i delikatnie wymieszać. Nalać do salaterek i schłodzić. Podawać podane czekoladą. Mój niestety za krótko stał w lodówce:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam, mniam, znakomicie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    prawdziwa pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    uwielbiam takie desery

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !