Sposób przygotowania

Kalafior opłukać, podzielić na \"różyczki\" i ugotować w osolonej wodzie.
Majonez wymieszać z musztardą i reszta przypraw.
Schłodzonego kalafiora wyłożyć na półmisek i polać sosem. Całość można ozdobić posiekanym szczypiorkiem.
Zwolennicy ketchubu moga dołożyć go do sosu ( jakieś 2-3 łyżki ).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Kalafior na zimno - to może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Interesujące danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    proste i szybkie, spróbuje !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawe połączenie..napewno smaczny będzie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !