Sposób przygotowania

Makaron połamać i przygotować wg przepisu na op.skracając czas zaparzania.Przelać przez sito, osączyć.Mięso pokroić w kostkę.Groszek osączyć z zalewy.Por umyć pokropić w pół krążki.Na spód salaterki wyłożyć odciśnięty z zalewy seler na niego połowę makaronu .Następna warstwa to pokrojone w kostkę ogórki oprószyć solą i pieprzem.Przykryć mięsem i warstwą majonezu następnie por , reszta makaronu i sos z majonezu i keczupu. Całość zasypać groszkiem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super sałatka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pewnie pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczna z pewnością

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !