Sposób przygotowania

Serca drobiowe oczyścić, następnie obgotować je delikatnie, pozbawić żyłek i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć na nim serca. W międzyczasie w garnku zagotować bulion. Do gotującego się bulionu dodać serca drobiowe podsmażone na oleju. Na tym samym oleju podsmażyć cebulkę, dodać do gotujących się serc. Gulasz gotować przez kilkanaście minut, następnie doprawić go do smaku Kucharkiem, solą, pieprzem i papryką, na koniec zaprawić zawiesiną z mąki. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    bardzo dobre robiłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie gulasze
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !