Sposób przygotowania

Filety z dorsza natrzeć dobrze czosnkiem, podzielić na porcje, następnie prószyć je solą i pieprzem, po czym skropić je sokiem z cytryny. Filety delikatnie oprószyć z obu stron ziołami. Na patelni rozgrzać olej i smażyć na nim porcje dorsza z obu stron na złoty kolor. Tak przygotowaną rybę można podawać zarówno z ziemniakami, jak i z ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    zapowiada się pysznie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniały obiadek
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię dorsza ale ostatnio mam kłopot z jego dostaniem
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fantastyczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !