Sposób przygotowania

Schab oprószyć solą i pieprzem, następnie natrzeć czosnkiem. Następnie schab podzielić na porcje- około 6- 8 sztuk. Każdy z kotletów naciąć tak, żeby powstała kieszonka. Pieczarki oczyścić, posiekać wraz z cebulką i podsmażyć na oliwie. Doprawić je do smaku solę i pieprzem wedle uważania. Do kieszonek włożyć podsmażone pieczarki, spiąć schab wykałaczką. Porcje mięsa ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać niewielką ilością wody i podpiekać przez co najmniej godzinę, do momentu całkowitego upieczenia mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Rewelacja.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszą super wyglądać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !