Sposób przygotowania

Umyte,osuszone papierowym ręcznikiem kotlety rozbić tłuczkiem do mięsa ma cienkie płaty.Każdy kotlet oprószyć solą,pieprzem i czosnkiem z obu stron.Na każdy kotlet położyć plaster szynki,plaster sera i złożyć na pół.Panierować w mące,roztrzepanym jajku,bułce tartej i jeszcze raz w jajku i bułce tartej.Smażyć w rozgrzanym głebokim oleju na złoty kolor.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    lubię nadziewane kotleciki PS śliczne róże
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wyglądaja pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    robie bardzo podobne, uwielbiam je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !