Sposób przygotowania

Melona przekroić na pół i wyjąć z niego miąższ. Bulion podgrzać, dodać do niego miąższ z melona i gotować. Po około 15 minutach gotowania zmiksować całość przy użyciu blendera. Zupę zabielić śmietaną, dodać sól i pieprz do smaku. Oddzielnie ugotować ryż. Zupę podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszę przyznać,że takiej zupy jeszcze nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada się super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a to ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł na zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowa zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !