Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, posolić, odstawić na 2 godziny. Buraki ugotować, zetrzeć na grubej tarce. Ogórki pokroić, sparzyć na półmiękko. Dodać ocet, cukier, olej, wszystko wymieszać. Nakładać do słoików i pasteryzować 15-20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    może być smaczne, jeszcze takiej nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Doskonała do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    tego jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Super połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ciekawy pomysł na sałatkę ;) koniecznie wypróbuje;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !