Sposób przygotowania

Filety rybne opłukać, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Następnie przełożyć ją do garnka, zalać wrzątkiem i gotować na niewielkim ogniu. Cebulkę posiekać, dodać do zupy i gotować dalej przez około 15 minut. Dodać 2 szczypty imbiru, sól, pieprz do smaku, następnie podzielić rybę na mniejsze kawałki. Po czym ugotować oddzielnie makaron. Makaron rozłożyć w talerzach, zalać zupą rybną raz z kawałkami ryby. Przed podaniem posypać posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !