Sposób przygotowania

Pora oczyścić i posiekać, następnie podsmażyć go na rozgrzanym na patelni maśle. Dodać wino i poddusić do momentu jego odparowania. Dodać bulion i śmietanę. Po kilku minutach dodać rozkruszony ser i gotować zupę co jakiś czas mieszając. Zupę doprawić do smaku solą, pieprzem i curry. Dodać 2- 3 szczypty ziół prowansalskich. Zupę najlepiej podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna jest taka zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !