Sposób przygotowania

1. W środek każdej śliwki włożyć ćwiartkę orzecha włoskiego (najlepiej byłoby uprzednio je sparzyć i obrać ze skórki).
2. Każdą śliwkę owinąć cienko połową plasterka boczku, spiąć wykałaczką. Ułożyć na ruszcie i wstawić dpo nagrzanego do temp. 220 stopni piekarnika. Piec około 10 minut.
3. Kiedy boczek stanie się złocisty, można potrawę wyjąć, ostudzić przez kilka minut i od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny pomysł!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super pomysł na przekąskę
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    boczek ok, ale ta sliwka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    interesujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pyszna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    syper
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajne mięsko :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ciekawe danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !