Sposób przygotowania

drożdże rozpuścić w śmietanie,pozostałe składniki włożyć do miski dodać rozpuszczone drożdże i wszystko zagnieść uformować kulę i włozyć do woreczka foliowego do nzczynia wlać wody i włożyć woreczek z przygotowanym ciastem i czekać aż ciasto wypłynie z wody po czym wyjąć z woreczka wałkować i wycinać trójkąty na każdy kłaść marmoladę zwijać rogaliki układać na blasze i piec w temp.180st.na złoty kolor,po wystudzeniu polukrować i posypać posypką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Śliczne wyszły i ten lukier...pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super wyglądają i pewnie pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szkoda że nie można się już poczęstowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super rogaliki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    gdybym takie zobacztla z pewnością skosztowałabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne do kawy :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !