Sposób przygotowania

do naczynia zroztopioną margeryną dodać cukier,miód i utrzeć,wystudzić wbić jajka i wymieszać,dodać powidła śliwkowe lub dżem ponownie wymieszać,dolać zimne mleko i dokładnie połączyć wszystkie składniki,pozoatałe składniki najpierw wymieszać ze sobą a następnie z przygotowaną masą,można dodać także bakalie w/g uznania,ciasto wylać do foremki keksowej i piec w temp.180st.ok.50-60min.po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Lubię pierniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    i też tak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pięknie wyszedł i na pewno bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !