Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na 2 godziny, następnie ugotować. Bulion wlać do garnka, dodać wywar z grzybów i drobno posiekane ugotowane grzyby. Mąkę wymieszać z kilkoma łyżkami zimnej wody, dodać do zupy, zagotować. Śmietanę rozmieszać, połączyć z zupą, przyprawić do smaku solą. Makaron łazanki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Łazanki rozłożyć na talerze, zalać zupą, posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale smaczna ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    juz mi ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda i zapowiada sie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !