Sposób przygotowania

buraczki umyć i ugotować w osolonej wodzie,odcedzić obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach przyprawić cukrem do smaku,octem lub kwaskiem cytrynowym także do smaku w/g uznania jak kto woli wszystko wymieszać i podawać do mięsa pieczonego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię buraczki, ale właśnie tylko takie domowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczniutike
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie do II dania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne do obiadu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    najlepszy dodatek do drugiego dania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !