Sposób przygotowania

Cebulkę kroimy w kostkę i szklimy na oleju.Następnie dodajemy wypłókaną wątróbkę.Gdy wątróbka się podsmaży,dodajemy pokrojone w drobną kostkę jablko i dalej smażymy.Gdy jabłka będą miękkie,dodajemy śmietanę i jeszcze chwilę smażymy.Przyprawiamy solą i pieprzem.Wątróbkę podajemy oprószoną startym żółtym serem.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    muszę wypróbować!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !