Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z jabłkiem według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
cebula 1 sztuka
jabłko kwaśne 1 sztuka
śmietana 30% 1/2 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z jabłkiem według Agi

Cebulkę kroimy w kostkę i szklimy na oleju.Następnie dodajemy wypłókaną wątróbkę.Gdy wątróbka się podsmaży,dodajemy pokrojone w drobną kostkę jablko i dalej smażymy.Gdy jabłka będą miękkie,dodajemy śmietanę i jeszcze chwilę smażymy.Przyprawiamy solą i pieprzem.Wątróbkę podajemy oprószoną startym żółtym serem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 17.01.2012 11:12
fajny pomysł
Motorek 09.09.2011 10:54
pycha
Justa32 30.08.2011 18:05
muszę wypróbować!!!
Ania67 06.08.2011 15:21
pyszna
kulek 03.07.2011 11:18
smaczne
ronald88 29.04.2011 11:37
pyszne
Justyna Jussstiii 14.04.2011 15:10
super
Justyna Jussstiii 14.04.2011 15:07
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak