Sposób przygotowania

Banany umyć, obrać, pokroić w plastry włożyć do plastikowego pojemnika lub torebki i zamrozić- mają być całkowicie zamrożone, najlepiej trzymać całą noc w zamrażarce.
Wyjąć, dodać łyżkę płynnego miodu, gęsty jogurt naturalny i olejek rumowy. Zmiksować na gładką masę blenderem lub rozdrabniaczem.
Przełożyć do pucharków i posypać posypką czekoladową.
Wychodzą piękne, kremowe lody, bez grama tłustej śmietany.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetnie to wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    łał! ekstra ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale mi zrobi?a? apetyt...:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !