Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać, dodać mleko, po trochu dodawać mąkę i mieszać tak żeby nie było grudek. Ciasto musi byc dosyć gęste, żeby nie spływało z jabłek.
Jabłka, myjemy, obieramy i kroimytak aby były grube okrągłe plastry.tak pokrojone jabłka zanużamy w cieście naleśnikowym i smażymy na rozgrzanym już oleju. Po usmarzeniu optaczamy w cukrze pudrze i palce lizać :) SMACZNEGO.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fajne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    robię identyczne, są pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    to to ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniuśne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Uwielbiam to danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !