Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki panierowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane

Pieczarki umyć, powinny byc średniej wielkości i mieć ładne zamknięte kapelusze. Następnie obtoczyć w roztrzepanym jajku z odrobiną pieprzu i soli, a następnie w tartej bułce i smażyć na wolnym ogniu w dobrze rozgrzanym oleju. Dodawać jako dodatek do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewa19a 02.02.2011 21:40
też takie robię, pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak