Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki zapiekane z serem, szynka i pietruszką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 250 gram
ser żółty 100 gram
szynka 100 gram
pietruszka 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki zapiekane z serem, szynka i pietruszką

Pieczarki umyj i obierz a następnie pokrój w plasterki o grubości około jednego centymetra. Pamiętaj, że do tego przepisu nadają się tylko większe pieczarki. Na każdy plaster połóż trochę natki pietruszki, pokrojoną na małe kawałki szynkę i plasterek żółtego sera. Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni Celsjusza. Całość zapiekaj około 15 minut.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

accee 09.02.2011 00:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak