Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuski tuńczyk

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 szt
cebula czerwona mala
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Francuski tuńczyk

Ugotowane jaja drobno kroimy, dodajemy podsmazona cebulke, i odsaczonego tunczyka. Dokladnie wymikeszac.Doprawic lyzka smietany, solą i pieprzem.Ciasto francuskie pokroic na prostokonty, na srodek ulozyc farsz i zawinac. Wstawic do piekarnika na 20 minut na 200 stopni. Smakuje zarowno dobrze na cieplo i na zimno. Mozna podoawac z dipami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 04.01.2012 22:54
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak