Sposób przygotowania

Masa: Serek wymieszać dokładnie z cappuccino. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, przestudzić. Kremówkę ubić na sztywno. Powoli dodawać cukier i dalej miksować. Wlewać przestudzoną żelatynę, cały czas miksując. Ubitą masę dodać do serka mascarpone i zmiksować lub wymieszać.
Wierzch: Kremówkę ubić na sztywno. Wsypać cukier i ubić.
Biszkopta naponczować ostudzoną posłodzoną kawą, przełożyć kremem cappuccino, na wierzch wyłożyć ubitą kremówkę, oprószyć cappuccino. Przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię cappuccino,więc to coś dla mnie.
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne ciacho :)
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    uwielbiam takie ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !