Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, włożyć do garnka, zalać wodą, dodać 1 łyżeczkę soli i zagotować. Następnie odcedzić. Podlać niewielką ilością gorącej wody, dodać łyżkę octu i gotować do miękkości. Z margaryny i mąki zrobić rumianą zasmażkę, połączyć z kapustą, zagotować. Dodać koperek, przyprawić do smaku solą i octem. Podawać do mięs na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam taka szczególnie młodą
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna kapustka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !