Sposób przygotowania

Masa brzoskwiniowa: połowę brzoskwiń i 3/4 szklanki soku zmiksować. Śmietanę ubić z cukrem. Do ubitej śmietany dodawać po łyżce zmiksowanych brzoskwiń. Galaretki rozpuścić w 300ml wody. Tężejące wlać do masy.
Kolejność: na biszkopt wlać połowę masy. Wstawić do lodówki. Gdy stężeje ułożyć delicje i zalać resztą masy. Całość znów wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pyszne tylko zrobić i zjeść do kawki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    ooo matko aż gruczoły ślinowe mi się uaktywniły :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    bardzo, bardzo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !