Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynkowe roladki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wędzona 20 plasterków
ser żółty 30 dag
majonez 1 opakowanie
ogórek 3 sztuki
pomidor 3 sztuki
rzodkiewka 5 sztuk
Szczypiorek cienki 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Szynkowe roladki

Plasterki szynki rozkładamy. Ser żółty, ogórki, pomidora i rzodkiewkę kroimy w kostkę. Wrzucamy do miseczki i mieszamy z majonezem. Gotowy farsz nakładać na plasterki szynki wędzonej. Zwijać w roladki i zawiązać szczypiorkiem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 30.10.2013 09:55
też czasem robię:)
Seba 30.08.2013 11:30
bardzo fajne
Wafelek2601 20.11.2012 18:50
Super
Ania67 14.09.2011 08:08
pyszności
Sarenka 15.04.2011 18:13
Estetyczna przekaska
IlonaAlbertos 30.06.2010 00:09
Bardzo fajny pomysł na szybką przystawkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak