Sposób przygotowania

Plasterki szynki rozkładamy. Ser żółty, ogórki, pomidora i rzodkiewkę kroimy w kostkę. Wrzucamy do miseczki i mieszamy z majonezem. Gotowy farsz nakładać na plasterki szynki wędzonej. Zwijać w roladki i zawiązać szczypiorkiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł na szybką przystawkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Estetyczna przekaska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    też czasem robię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !