Przepis dnia

Przepis dnia V: Filet z gęsi z purée jabłkowo-selerowym, odc. 77

W czasie Świąt na stole pojawiają się wykwintne dania mięsne. Doskonałą alternatywą dla popularnego fileta z kurczaka i indyka jest filet z gęsi. Podany z purée jabłkowo-selerowym z pewnością zachwyci Wasze podniebienia. 

Przepraszamy, ale licencja nie zezwala na wyświetlenie filmu
użytkownikom z Twojego kontynentu.

Przepraszamy, ale licencja nie zezwala na wyświetlenie filmu
użytkownikom z Twojego kontynentu.

Składniki dla 2 osób:
Gęś – 2 piersi ze skórą
Rozmaryn Prymat
Przyprawa do grzanego wina i piwa Prymat
Owoc jałowca cały Prymat
Musztarda francuska Prymat
Jabłka – 3 sztuki
Masło
Olej
Seler – 1 sztuka
Sól morska Prymat
Pieprz czarny Prymat
Cukier

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !