Aktualności Doradcy Smaku

papryka-faszerowana_doradca-smaku

Pomysły na faszerowane warzywa

O tej porze roku najlepiej smakują dania serwowane prosto z gorącego piekarnika. Dlatego dobrym sposobem na przetrwanie mroźnych dni jest przygotowanie rozgrzewających smakołyków, które chociaż na chwilę pozwolą zapomnieć o niskiej temperaturze za oknem.

Zupy, gulasze, zapiekanki to najczęściej przyrządzane przez nas potrawy w okresie jesienno-zimowym. Jednak gdy na zewnątrz panują kilkunastostopniowe mrozy, warto zjeść coś nie tylko ciepłego, ale i pożywnego. W tej sytuacji znakomitą propozycją są faszerowane warzywa. Zapewniam, że pieczona cukinia czy papryka nadziewana ulubionym mięsem, ryżem lub kaszą sprawi, że będzie Wam naprawdę ciepło!

Zapraszam do przeczytania Wpisu Tygodnia "Faszerowane warzywa" autorstwa Anka1988, gdzie znajdziecie interesujące pomysły na zapiekane pyszności.

Anka1988 inspiruje wspaniałymi przepisami na faszerowane warzywa.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz