Aktualności Doradcy Smaku

krem-cukiniowo-koperkowy3

Zielone kremy, idealne na upalne dni!

W upalne dni rezygnujemy z sycących i kalorycznych dań. Jemy mniej, pijemy więcej. Można zatem połączyć przyjemne z pożytecznym i do swojego menu wprowadzić różnorodne zupy. Dla wzbogacenia walorów smakowych, warto korzystać ze świeżych, sezonowych warzyw. Cukinia, koper, szparagi czy bazylia to zestaw zielonych pyszności, które w zupie nie tylko smakują dobrze, ale też wyglądają wyśmienicie. 

 

Mysza75 zachęca do korzystania z darów natury i zajadania się zielonymi zupami. Wykonaj według jej przepisu: krem cukiniowo-koperkowy, zielony chłodnik miętowy, krem z zielonych warzyw, krem brokułowo-selerowy z jajem, krem z cukinii i bazylii, krem z zielonych szparagów. 

 

Krem cukiniowo-koperkowy autor: mysza75

 

UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Aktualności Doradcy Smaku - 0
Następne zdjęcie


Komentarze

  • 0
    img_1886-3
    Opublikowano

    KORAL

    Świetne :)

Dodaj komentarz