Aktualności Doradcy Smaku

fotolia_66871497_s

Ryby nie tylko pieczone i smażone - Wpis Tygodnia

Warto jeść ryby jak najczęściej - chociaż zdarza się, że z nich rezygnujemy ponieważ wydaje nam się, że mięso daje o wiele więcej możliwości w kuchni. Nic bardziej mylnego! Ryby nie muszą być nudne. Pieczone, smażone - jak najczęściej, ale warto podawać je również na inne sposoby. Nasi użytkownicy inspirują w kuchni.

Jola91 zdradza sekrety na co należy zwracać uwagę przy wyborze ryb w sklepie, dlaczego nie kupować ich w marketach, a także jak jeszcze można wykorzystać ryby w kuchni - świetnie sprawdzą się w roli zapiekanki, paprykarza czy ryby z sosem. O rybach i inspiracjach naszej użytkowniczki przeczytacie we Wpisie Tygodnia tutaj

A jakie są Wasze inspiracje na potrawy z ryb? 

fot. Jola91

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz