Aktualności Doradcy Smaku

na-talerzu-ryba

X Tura konkursu! Zadaj pytanie o…wołowinę lub jagnięcinę!

Było coś dla wegetarian, a teraz będzie coś dla zdeklarowanych zwolenników mięsa. I to takiego, które – jak utarło się mówić, w kuchni gości o wiele rzadziej niż inne rodzaje. Obydwa gatunki mięsa są smaczne i zdrowe i na ich bazie przyrządzić można zjawiskowe dania.

Koniecznie weźcie udział w jednej z ostatnich tur naszego konkursu i podpytajcie mistrza Sowę o kulinarne triki, które będziecie mogli zastosować w swojej kuchni. Być może chcielibyście przyrządzić po raz pierwszy w życiu danie z jagnięciny, a zawsze się tego baliście? A może jeszcze nigdy nie próbowaliście prawdziwych domowych wołowych burgerów? Zapewne macie w zanadrzu kilka pytań, które powstrzymują Was przed gotowaniem wołowiny lub jagnięciny.

Na 2 najciekawsze pytania odpowie Mistrz Kulinarny Robert Sowa, a także przyznamy Wam nagrody - Zestawy przypraw Prymat oraz punkty w serwisie – w zależności od rodzaju zgłoszenia. Nie zwlekajcie – to jedna z ostatnich tur w konkursie, a zarazem jeden z ostatnich momentów, aby zgarnąć nagrody!

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 21.12.2015 r., do godziny 9:00.

Zachęcamy do przesyłania swoich zgłoszeń w formie własnego zdjęcia z załączonym pytaniem w formie tekstowej oraz jako video. Istnieje też możliwość przesyłania swoich zgłoszeń konkursowych w formie samego tekstu. W zależności od nadesłanej formy zgłoszenia Laureaci mogą otrzymać:
- Zestaw przypraw Prymat i 2000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie video.
- Zestaw przypraw Prymat i 1000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie zdjęcia z załączonym pytaniem w formie tekstowej.
- 600 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie tekstu.


ZASADY KONKURSU:
1. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest akceptacja regulaminu konkursu.
2. Wysłanie zgłoszenia konkursowego poprzez jedną z możliwych dróg dostarczenia:
a) Wysłanie maila na pocztę elektroniczną: doradcasmaku@doradcasmaku.pl
b) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Facebooku https://www.facebook.com/DoradcaSmaku pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział;
c) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Instagramie https://www.instagram.com/explore/tags/doradcasmaku/ pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział; użytkownik powinien oznaczyć wpis konkursowy hasztagiem #odkrywamyszekretgotowania
d) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku pod aktualnością zapowiadającą poszczególną turę konkursu.
Zgłoszenia opublikowane w innych miejscach niż powyżej nie będą brane pod uwagę.
3. W zgłoszeniu powinno znaleźć się:
a) Pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
b) Uczestnik może zgłosić swoje pytanie w trzech akceptowalnych formach:
- Filmu, w którym Uczestnik zada pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Zdjęcia przedstawiające twarz Uczestnika oraz pytania w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Pytanie w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.

Szczegółowe informacje w REGULAMINIE.

 

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz