Aktualności Doradcy Smaku

dpp_2

Dobra na wszystko...

 

W chłodniejsze popołudnia sycące zupy stają się wręcz nieodłącznym elementem naszych codziennych obiadów. O tym jak dostarczać sobie niezbędnej porcji warzyw co dnia znajdziecie w najnowszym Wpisie Tygodnia.

 

Niestety lato powoli żegna się z nami, a wraz z nastaniem chłodniejszych dni powraca apetyt na dania rozgrzewające. W naszej tradycyjnej kuchni zupy są nieodłącznym elementem obiadu. Jedzone raczej w chłodniejszych porach roku pomagają dostarczyć nam nie tylko energii, ale i witamin. O tym, że warto jeść zupy przeczytacie w najnowszym Wpisie Tygodnia autorstwa Ify „Zupa – czy warto je jadać?”.

 

Ifa i jej Wpis Tygodnia: "Zupa -Czy warto je jadać?"

 

 

Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów  (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  • oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

Komentarze

Dodaj komentarz