Aktualności Doradcy Smaku

fotolia_54990197_xs

Wpis Tygodnia o uniwersalnym marynowaniu

Nie od dziś wiadomo, że mięso i ryby powinno się odpowiednio przyprawić, a więc i zamarynować przed obróbką termiczną. Możemy do tego wykorzystać zarówno gotowe marynaty czy mieszanki przypraw w połączeniu z oliwą, możemy również połączyć ulubione przyprawy jednorodne i stworzyć uniwersalną marynatę do mięs i ryb. 

Swoją wersję Marynaty uniwersalnej przygotowała Futka, dlatego też jej Wpis na Blogu "Marynata uniwersalna" został wyróżniony jako Wpis Tygodnia.

 

Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów  (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  •  oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

Komentarze

  • 0
    p41-2
    Opublikowano

    Futka

    Serdecznie dziękuję za wyróżnienie :)

Dodaj komentarz