Aktualności Doradcy Smaku

original

Cinamon i Kuchenne Rewolucje w Raciborzu

Brak wyrazistego smaku i zagubienie ducha Raciborza wśród tylu popularnych restauracji stały się głównymi przyczynami braku klientów. Ale na ratunek podupadającej restauracji przyszła Magda Gessler.

 

Z plagą braku smaku Magda Gessler walczyła wytrwale 4 dni w „Kuchennych rewolucjach”. Młode małżeństwo zarządzające restauracją szybko wprowadziło przyprawowe zmiany i zyskało nowych klientów. Dzięki nowoodkrytym smakom przypraw, „Cinamon” stał się ulubioną restauracją wielu nowych klientów.

 

Więcej informacji na stronie Kuchennych Rewolucji

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna127

    najlepsza była ta pani kucharka, która stwierdziła, że boi się przypraw i używa tylko soli i pieprzu. jak taka osoba mogła trafić na kuchnię w restauracji? nie zawsze sól i pieprz wystarczą. ale co się dziwić skoro właściciel- kucharz sam był po AWF-ie bodajże

Dodaj komentarz