Aktualności Doradcy Smaku

original

Drodzy Doradcy! Nadeszła chwila na zaprezentowanie długo wyczekiwanej niespodzianki.

Zanim zaczniecie jednak użytkowanie forum, mamy kilka technicznych kwestii:

 

Dla nowopowstałych kont, hasło na Doradcy Smaku oraz na forum jest takie samo. Dla wszystkich loginem do forum jest adres e-mail, hasło pozostaje takie samo. Może jednak zdarzyć się, że niektórzy z Was mają takie same loginy, z powodu zbieżności loginów na portalu. W tym wypadku możecie logować się za pomocą podanych przez Was podczas rejestracji maili. Co więcej, do Waszych loginów przydzielone zostały cyfry w kolejności rejestracji.

 

Przykładowo:
W portalu mamy dwóch użytkowników 'Jan Kowalski'. Obydwaj z nich mogą zalogować się na forum za pomocą swoich e-maili. Ponadto zostały dla nich  utworzone nazwy użytkownika na forum: 'Jan Kowalski' - dla zarejestrowanego wcześniej i 'Jan Kowalski1' dla zarejestrowanego później.

 

Dla niektórych użytkowników, nie udało się skopiować hasła z doradcy - powodem było użycie w haśle niedozwolonych znaków lub też jakość hasła była zbyt słaba – możecie zalogować się na forum po kliknięciu w link ZRESETUJ HASŁO pod komunikatem o nieudanym logowaniu. Po potwierdzeniu resetu hasła w komunikacie, otrzymacie na skrzynkę linka, w którego musicie kliknąć, by zresetować hasło.

 

Dodanie forum to pierwsza z licznych zmian jakie wprowadzamy, tak więc czekajcie na więcej. Wszystkich użytkowników zachęcamy do korzystania z nowej funkcjonalności. Wszystkie swoje uwagi czy też propozycje zmian umieszczajcie na forum w odpowiednich działach, chętnie przeczytamy o Waszych pomysłach. Swoje pytania i odpowiedzi wciąż możecie umieszczać w pytaniach i radach. Dajcie znać w komentarzach jak podoba się Wam nowa funkcjonalność. Wszelkie Wasze sugestie przyjmujemy również na Facebooku.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    taka konkretna ta zmiana, ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dragonfly

    tego właśnie brakowało :)

Dodaj komentarz