Aktualności Doradcy Smaku

pasztet-z-zurawina1

Wpis Tygodnia: domowe, pyszne…pasztety

 

Często niedoceniany, ale przez wielu uwielbiany. Od święta i na co dzień. Aromatyczny i zaskakujący różnorodnością smaków! Zapraszamy na Wpis Tygodnia o domowych wyrobach – pasztetach na różne okazje.

 

Domowe wyroby smakują po prostu zupełnie inaczej od tych powszechnie dostępnych w sklepach. Poświęcony czas, serce włożone w przygotowanie i unikalny sposób przyprawiania sprawiają, że wszyscy wokół zachwycają się naszymi smakołykami, tak jak wspaniałe są domowej roboty pasztety Jolanty_P-S. Przygotowywane na różne okazje, od święta i na co dzień z pewnością wabią nieziemskim smakiem i zapachem. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z Wpisem Tygodnia: „Wyroby domowe. Cz. 1 – Pasztety na różne okazje”.

 

Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów  (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

 Kryteria wyboru:

  • oryginalna tematyka
  • zdjęcia wysokiej jakości
  • własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
  • wysoki poziom poprawności językowej

 

* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz