Aktualności Doradcy Smaku

original

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

Partnerami akcji są:

Tir kulinarny z Robertem Sową zatrzymał się 15 sierpnia w Środzie Wielkopolskiej, natomiast w miniony weekend w Częstochowie. Czekały na Was jak zawsze soczyste kiełbaski i wyborne ryby. Tak jak zawsze imprezie towarzyszyły liczne konkursy oraz wspaniałe koncerty. 

 

Zapraszamy na fotorelacje z obydwu miejsc:

 

Środa Wielkopolska:

 

Czekaliśmy na Was z naszym Tirem kulinarnym

 

oraz Kołem Fortuny...:

 

 

Można było wypróbować nasze produkty

 

Atrakcją wieczoru był koncert

 

 

 

Częstochowa:

 

Również w Częstochowie mogliście zakręcić Kołem Fortuny

 

Właściwie spróbował chyba każdy ;)

 

Robert Sowa serwował kiełbaski z grilla

 

 

 

Na scenie odbywały się konkursy 

 

 

 

Zapraszamy za rok!

 

Kulinarnym partnerem Prymatu podczas Złotych Przebojów na wakacjach jest KONSPOL.

Polecamy przepis z produktami Konspol:

 

GYROS GULASZ

 

GYROS GULASZ

 

Czas przygotowania: 30 min.

Ilość osób: Dla 4 osób

Składniki

  • Gyros z kurczaka Konspol
  • Zupa ogonowa
  • Sos pieczeniowy
  • Przyprawy
  • Makaron, ryż, ziemniaki lub kasza (do wyboru)

Sposób przygotowania:

Zagotować wodę i wsypać do niej Gyros Konspol.
Po 5 minutach dodać zupę ogonową i sos pieczeniowy.
Gotować jeszcze 10 minut dodając przyprawy do smaku.

Gulasz gotowy do podania zarówno z pieczywem jak i z makaronem, ryżem, ziemniakami, kaszami.

Komentarze

  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    tam musiał być super, aż mi bardzo żal że nie mogę być na takiej imprezce, z chęcią zakręciłabym tym waszym kołem fortuny :)

Dodaj komentarz